SaloonzSaloonz

SALOONZ · JOUW GEGEVENS

Je account verwijderen

Je kunt je Saloonz-klantaccount zelf verwijderen. Je hoeft daarvoor geen contact met je salon op te nemen.

In de app

  1. Open je accountmenu en kies Mijn account.
  2. Vul je huidige wachtwoord in.
  3. Kies Account definitief verwijderen en bevestig je keuze.

Via de website

Log in bij je klantaccount op saloonz.nl/customer. Open je accountgegevens en kies Account verwijderen. Bevestig de verwijdering met je huidige wachtwoord.

Naar mijn klantaccount

Wat wordt verwijderd?

Je inlogaccount, centrale klantprofiel en accountkoppelingen met salons worden verwijderd. Je verliest toegang tot je klantenkaarten en gegevens in de app. Apparaatregistraties voor pushmeldingen worden opgeruimd.

Wat kan je salon bewaren?

De eigen salonadministratie, zoals bonnen, boekhouding en noodzakelijke afspraakgegevens, kan blijven bestaan zolang de salon die moet of mag bewaren. Neem voor een verzoek over salon-specifieke gegevens contact op met je salon. Verwijderen van je account annuleert geen afspraken: annuleer die eerst apart.

Lukt inloggen niet? Gebruik eerst wachtwoordherstel. Voor hulp of een verwijderverzoek kun je mailen naar privacy@limpenshost.com. Vermeld het e-mailadres van je account; we controleren je identiteit voordat we gegevens verwijderen.